Naučte se 82 % mluvené angličtiny za pár týdnů

Získejte za 1 Kč doživotní přístup do kurzu 1000 nejpoužívanějších anglických slovíček od největší online jazykovky u nás (běžná cena 890 Kč)

Ke kurzu získáte zdarma
na 14 dní i náš bestseller

Možná si říkáte, v čem je háček? Budeme k vám upřímní.  Používáme tento kurz za 1 Kč jako legální úplatek, abyste si vyzkoušeli náš bestseller :-). Tím je All-inclusive předplatné, které obsahuje všechny úrovně angličtiny, celkem 10 kurzů. Pokud si naše All-inclusive předplatné zamilujete, tak nemusíte dělat vůbec nic a jednoduše v něm pokračujete za 299 Kč měsíčně (běžná cena za jeden kurz je 3690 Kč). Naše předplatné je nezávazné a můžete ho kdykoliv zrušit. Kurz 1000 anglických slovíček Vám však samozřejmě zůstane.

Popis kurzu 1000 ANGLICKÝCH SLOVÍČEK

Kurz je zaměřený na slovní zásobu a její procvičení. Cvičení jsou vytvořena tak, aby si je student snadno zapamatoval a procvičil zábavnou formou. Nejedná se pouze o překladová cvičení, slovíčka se učíte i pomocí obrázků a k opakování slovní zásoby jsou k dispozici různé druhy cvičení (křížovky, doplňovačky, najdi 5 rozdílů, přiřaď slova do skupin, napiš text k obrázkům a další).

Každý den máte k dispozici originální poslechy a interaktivní cvičení. Kurz vám poskytuje neomezený nácvik slovíček a jejich výslovnosti. Propracovaný systém vám umožní si jakékoli cvičení vyplnit znovu a tím si opravit své chyby.

Kurz je rozdělený do 4 tematických kapitol, které se následně dělí do 16 podkapitol. Kapitoly se věnují obecné slovní zásobě.

 

  • 450+ multimediálních výukových stránek
  • 50+ stránek s výkladem
  • 250+ interaktivních cvičení
  • 1000+ nových slovíček a frází
  • 15 druhů interaktivních a zábavných cvičení vhodných pro začátečníky
  • neomezený trénink výslovnosti
  • neomezený trénink slovíček, frází, gramatiky a cvičení
  • autentické audio poslechy
  • video výklady

Zkombinovali jsme nejlepší světové systémy na učení slovíček do jedné aplikace

Chtěli jsme vytvořit tu nejlepší aplikaci na učení slovíček a tak jsme se inspirovali od těch nejlepších na světě. Vzali jsme jejich silné stránky a odstranili jejich slabiny. Navíc jsme přidali naše dlouholeté know-how a zpětnou vazbu od více než 105.000 našich studentů. Výsledkem je systém, který milují nejen naši studenti, ale i naši lektoři, kteří se pomocí něho učí další jazyky. A nejlepší na tom je, že tento systém máte kdykoliv a kdekoliv přímo ve Vaší kapse.

 Umělá inteligence = Váš individuální studijní plán

Naše mobilní aplikace Vás vede v každém kroku učení slovíček. Pomocí umělé inteligence neustále vyhodnocuje jak špatně či dobře jste nová slovíčka zvládli, a podle toho vybírá k opakování přednostně to, co je v danou chvíli nejdůležitější právě pro Vás. Je to jako byste měli osobního lektora, který minutu co minutu vylepšuje Váš individuální studijní plán, abyste se naučili 1000 nejpoužívanějších slovíček v co nejkratším čase.

Naprogramujeme slovíčka přímo do Vaší paměti

Obrovským hříchem tradiční výuky jazyků je učení slovíček. Slovíčka se učí izolovaně, bez kontextu a bez použití nejnovějších neurolingvistických technik. Naši aplikaci jsme tedy vytvořili tak, abyste si zapamatovali co nejvíc slovíček za co nejkratší dobu. Slovíčka v online systému procvičujete 16 různými způsoby – posloucháte, čtete, vybíráte, píšete, mluvíte … vše přizpůsobeno tomu, abyste zapojovali maximum Vašich smyslů a Váš mozek tak získal úplný obrázek učeného slovíčka.

Nejrychlejší cesta k dokonalému přízvuku

Dokážete si představit, že by vás učitel na hodině poslouchal a opravoval třeba 30x za sebou než výslovnost daného slova vypilujete? V EasyLingo to není problém…Zmáčknete tlačítko a slyšíte slovo či větu, které zopakujete. Systém vám zpětně přehraje, co jste řekli, a poté ještě jednou vzor, jak jste to měli říct. Jednoduše geniální. Opakujete prostě tak dlouho, dokud Vaše výslovnost není dokonalá.

Přidejte si k Vašemu kurzu i Mega balík 4×1000 slovíček v dalších jazycích

Pro všechny, kteří to s cizími jazyky myslí skutečně vážně, jsme nachystali speciální vylepšovací balíček, který je dostupný pouze v této limitované nabídce. Jen za 590 Kč (běžná cena 3590 Kč) si můžete vylepšit Vaši objednávku o doživotní přístup k dalším slovíčkovým kurzům (němčina, francouzština, španělština, ruština). Díky tomuto balíčku dokážete snadno a rychle ovládnout nejpoužívanější slovní zásobu i v dalších světových jazycích.

Ke kurzu získáte zdarma předplatné na 14 dní do všech úrovní angličtiny

K Vašemu kurzu 1000 anglických slovíček získáte i zdarma přístup na 14 dní do největší online jazykovky u nás. Můžete tak snadno pokračovat ve studiu angličtiny a nezůstat jen u slovíček. Pokud se rozhodnete s námi pokračovat i po 14 dnech, tak Vás měsíční předplatné vyjde jen na 299 Kč/měsíc (běžná cena za kurz
je 3 690 Kč). V případě, že nebudete chtít dále studovat, jednoduše si předplatné zrušíte jedním klikem ve Vašem účtu. Každopádně Vám na jednu jazykovou úroveň stačí jen 90 lekcí po 20 minutách….tedy 30 hodin čistého času.

Co říkají naši studenti?

Ověřeno 365 704 zákazníky

Ověřeno 29 837 žáky na 402 školách

Ověřeno největšími
společnostmi na trhu

1. NEJMODERNĚJŠÍ PLATFORMA onlinejazyky.cz
Anglicky za 30 hodin,
jen 20 minut denně

Jedním z největších problémů klasické výuky jazyků je, že je extrémně neefektivní na Váš čas. Nutí vás studovat dlouhé úseky, což snižuje Vaši pozornost a samozřejmě i motivaci a taky to jde hrozně pomalu.
V EasyLingo je vše úplně jinak. Studujete jen 20 minut denně, výuka je zábavná a interaktivní. Jednu jazykovou úroveň (90 lekcí) tak stihnete jen za 30 hodin čistého času.

2. LEKTOR VŽDY PO RUCE
Váš osobní jazykový lektor
jen jeden klik od Vás

Ovšem pozor, i online systém výuky má svá negativa. Když ve škole něčemu nerozumíte, není nic jednoduššího, než se přihlásit a zeptat se učitele. Ale pokud studujete online, tak jste v tom úplně sami. Proto jsme do EasyLingo přidali funkci „Lektor po ruce“. Ani se nemusíte hlásit, stačí jeden klik a hned online chatujete s vašim lektorem. A na rozdíl od klasické školy se můžete ptát, jak dlouho chcete a nikdo se na Vás nebude mračit, že zdržujete výuku.

3. INDIVIDUÁLNÍ SKYPE LEKCE
Pro ty, co chtějí vždy maximální osobní péči

Třetím pilířem EasyLingo, který je určen pro náročnější studenty jsou doplňkové individuální lekce po skype, na kterých máte lektora přímo pro sebe a můžete tak maximálně vylepšit vaši angličtinu. Samozřejmě si můžete zvolit čas, kdy se vám tyto konzultace hodí nejlépe. Nemusíte tak nikam dojíždět a ztrácet čas cestováním.

4. ONLINE KONVERZAČNÍ KLUB
Už žádný strach z mluvení před ostatními

Prolomit bariéru mluvení je jeden z hlavních cílů jazykové výuky. Jakmile se Vám to podaří, máte napůl vyhráno. Proto jsme vytvořili speciální online konverzační klub, kde si můžete procvičit svou angličtinu s ostatními studenty pod vedením lektora. Stačí se jen připojit do virtuální učebny a hned máte po ruce ostatní studenty.
Můžete tak být v kontaktu s lidmi, kteří mají stejný cíl jako Vy – konečně se naučit anglicky.

5. MOTIVAČNÍ ODMĚNY
„Dobře se uč a luxusní odměna tě nemine“

Ztráta motivace je nejčastější příčina proč lidé s jazyky končí. Jak tedy zařídit, abyste byli neustále motivovaní? Jak ve Vás zapálit vnitřní motivaci? V EasyLingo na to jdeme jednoduše: Když dobře studujete zasloužíte si luxusní odměny. Nezapomenutelná dovolená s rodinou, nejnovější iPhone, dárkové karty… To jsou jen některé z cen, které každý měsíc rozdáváme našim nejlepším studentům.

6. MOBILNÍ APLIKACE
Můžete studovat jednoduše kdekoliv

Naším cílem je, abyste si vždy našli čas na studium a to  ve chvíli, kdy je to pro Vás nejvhodnejší. Proto je systém EasyLingo přístupný ze všech zařízeních připojených k internetu. Počítače, tablety, mobilní telefony… Stačí se jen přihlásit a dokončit Vaši lekci pro dnešní den.

1000 ANGLICKÝCH SLOVÍČEK + ALL-INCLUSIVE PŘEDPLATNÉ
Ještě nikdy nebylo rychlé a moderní učení angličtiny tak cenově dostupné

Připravili jsme pro Vás speciální neveřejnou nabídku, ve které můžete získat doživotní přístup do kurzu “ 1000 anglických slovíček“ jen za 1 Kč a zároveň přístup na 14 dní zdarma do všech 10 úrovní angličtiny (běžná cena za jednu úroveň je 3 690 Kč). Pokud předplatné nezrušíte, tak Vás každý další měsíc vyjde jen na 299 Kč. Předplatné je nezávazné a můžete ho kdykoliv ve svém účtu jednoduše zrušit. Přístup do slovíčkového kurzu Vám v případě zrušení předplatného zůstane i nadále platný.

Kurz 1000 anglických slovíček 

1 Kč za doživotní přístup

R

Doživotní přístup do kurzu 1000 anglických slovíček

R

Přístup ke všem úrovním angličtiny (10 kurzů) na 14 dní zdarma

R

Služba Lektor po ruce

R

Možnost dokoupení Skype lekcí

R

Možnost dokoupení Konverz. klubu

R

Motivační odměny

R

Mobilní aplikace (Android, Apple)

Měsíční předplatné všech úrovní angličtiny

0 Kč na prvních 14 dní (poté
299 Kč/měsíc)

Co říkají naši zákazníci

"Úžasné, nejlepší motivace je pochvala. Vždy se těším na videohodnocení a ta komunikace je super! Jste báječní. Díky.“

ref-photo-05-110x110

Libuše Klobušická

„S kurzem jsem velmi spokojen. Vše je přehledné. Učivo jde postupně a dobře se učí. Jsem rád, že si naučené výrazy mohu opakovat.“

ref-photo-01-110x110

Petr Horníček

"S kurzem jsem spokojená, už jsem si koupila pokračování. Nejvíce se mi líbí, že se můžu učit kdykoli se mi zachce."

ref-photo-03-110x110

Marcela

Nejčastější dotazy

Budu se moci do kurzu vrátit i po skončení předplatného?

Ano kurz 1000 anglických slovíček máte trvale přístupný, ostatní kurzy angličtiny máte dostupné jen během trvání Vašeho předplatného.

Mohu v kurzu přeskakovat kapitoly? Nebo musím postupovat od začátku?
Kurzy jsou přístupné celé a je možné libovolně mezi kapitolami přecházet. Jedinou výjimkou je speciální bonusový kurz Akademie A1- a A1+, kde se látka ze studijních důvodů otevírá v týdenních intervalech.
Co když odjedu na týden na dovolenou? Přijdu o výuku?
O výuku rozhodně nepřijdete. Výuka na Vás počká přesně tam, kde jste ji zanechali.
Jak funguje Lektor po ruce?
Lektor po ruce je reálný lektor připojený na chatu každý pracovní den od 8 do 16 hodin a rád Vám zodpoví Vaše jazykové dotazy či otázky týkající se studia. Vyřeší i technické záležitosti týkající se online studovny.
Jak v kurzu procvičím správnou výslovnost?

Výslovnost procvičujete hned třemi způsoby. První je Voice Recognition, kdy řeknete slovíčko nebo frázi a systém sám vyhdonotí, jestli Vaše odpověď byla správná nebo ne. Druhým je metoda LRRC, tedy slyšíte slovíčko či frázi, vyslovíte ho a systém vám přehraje, co jste řekli a jak jste to měli říct správně. Máte tedy okamžitou zpětnou vazbu, co opravit a celý proces můžete libovolně opakovat. Třetím způsobem je nahrání zprávy pro vašeho skype lektora, pokud ho máte objednaného. Lektor si před hodinou s Vámi poslechne váš audio vzkaz a na společné hodině vám pak poskytne zpětnou vazbu a procvičíte problémová místa.

Je možné vystavit fakturu za online jazykový kurz?
Ano, fakturu získáte obratem při nákupu kurzu, případně je možné ji dle potřeby upravit s naší uživatelskou podporou.
Je možné studovat offline?

Ne, naše kurzy jsou online a je potřeba připojení na internet.

Na jakém zařízení mi bude online jazykový kurz fungovat?

Online jazykové kurzy fungují na zařízeních PC, Notebook, Ultrabook a NetBook v těchto webových prohlížečích: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari a Internet Explorer od verze 9. Pro maximální využití potenciálu kurzu doporučujeme Google Chrome pro jeho technologii Web Speech API, která dává možnost trénovat výslovnost slovíček pomocí mikrofonu počítače. Pro všechny prohlížeče doporučujeme pravidelné aktualizace na nové verze a je nutné, aby měl prohlížeč povolený javascript a cookies. Mobilní aplikace je dostupná pro zařízení typu tablet/smartphone s operačními systémy Android a iOS. 

Získám po absolvování online jazykového kurzu certifikát?
Ano, po dokončení online výuky získáte certifikát o absolvování online jazykového kurzu. Tento certifikát můžete uplatnit při pracovním pohovoru, nebo ho můžete předložit svému zaměstnavateli.
Je možné si kurz vyzkoušet?
Ano. Na našich webových stránkách si můžete vyzkoušet demo verzi kurzu.

Copyright ©2017 – Online Learning s.r.o.